MA-6000 RT-PCR

MA-6000 RT-PCR

Katrangan singkat:


Detail Produk

Gambar Produk

Tag Produk

MA-6000 nggunakake modul termoelektrik semikonduktor Marlow berkualitas tinggi, digabungake karo sensor suhu PT1000 kelas atas Jerman lan mode kontrol suhu kompensasi resistensi listrik, sinyal neon ing 96 bolongan sampel ditularake kanthi nyata menyang -20 ℃ CCD kadhemen SNR dhuwur kanggo deteksi wektu nyata kanthi serat optik tahan suhu tinggi sing diimpor. Minangka sistem PCR kuantitatif neon otomatis kanthi properti intelektual lan desain terbuka sing independen.

MA-6000, duwe konfigurasi standar kanthi platform deteksi saluran neon warna 5 ing pabrik, pangopènan teknologi independen kanthi bebas lampu halogen panjang tungsten minangka sumber cahaya eksitasi, liwat layar tutul komputer internal utawa komputer eksternal kanggo dioperasikake, efisien lan portabel. Bisa digunakake ing riset medis dhasar, deteksi patogen, kloning molekul, skrining genetik, ekspresi gen, genotipe, deteksi transgenik, pengujian keamanan pangan lan pengawasan epidemi kesehatan masyarakat lan industri lan lapangan liyane.

202103120929564946


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 48 RT-PCR  48 RT-PCR1  48 RT-PCR2
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan