about

Babagan Kita

Sugeng rawuh ing Changheng

TEKNOLODI CHANGHENG minangka perusahaan teknologi tinggi ing Shanghai, liwati ing Sistem sertifikasi kualitas ISO / TS16949. Ing pabrik jembaré 8000 meter persegi,karo luwih saka 200 karyawan , lan ing turnover taunan yaiku saklawasé 400 yuta RMB.

Nduweni luwih saka 30 paten kanggo model penemuan lan utilitas, Kalebu luwih saka 10 paten kanggo produk piranti medis

Sajrone taun, dheweke wis nyedhiyakake luwih saka 100 solusi sistem ing desain produk, pabrik lan liyanes kanggo pelanggan industri domestik lan manca

Luwih-luwih

Mitra Koperasi

Kekuwatan pelanggan
  • per (1)
  • per (2)
  • per (3)
  • per (4)
  • per (5)
  • per (6)
  • per (7)
  • per (8)

Informasi Kabar

Terusake ngerti kabar kita

Sampel gratis kanggo sampeyan

Ketemu panjaluk pasar
Sampeyan bisa ngerti kanthi jelas produk lan panggunaan liwat conto
Klik kanggo njaluk conto