Warta

Warta

  • Pull together to tide over the difficulties

    Narik bebarengan kanggo pasang kesulitan

    Ing wulan Februari 2019, Pak Lin Yuanzhong, mantan karyawan Perusahaan Changheng, sayangé nandhang kanker paru-paru. Pimpinan perusahaan ngandhani kabeh karyawan ing grup WeChat perusahaan lan menehi sumbangan sanalika bisa. Staff uga aktif melu sumbangan lan ...
    Waca liyane
  • CORBITION participated in the 8th China (Shanghai) International Technology Import and Export Fair

    CORBITION melu pameran Impor lan Ekspor Teknologi Internasional China (Shanghai) kaping 8

    Perusahaan CORBITION dianugerahi gelar perusahaan mbayar pajeg pinunjul ing Shanghai. Iki minangka negesake teknologi CORBITION, nanging uga kabeh karyawan CORBITION bali menyang masarakat. Ing pameran Impor lan Ekspor Teknologi Internasional China (Shanghai) kaping 8 kepungkur, produk kami ...
    Waca liyane
  • CORBITION New Year Party

    CORBITION Pesta Taun Anyar

    Ing Festival Musim Semi taun 2020, kanggo nglawan COVID-2019, Perusahaan CORBITION nampa instruksi saka pamrentah sing relevan kanggo ngatur pambangunan maneh sadurunge. Amarga ora ana sumber daya materi lan tenaga kerja, Pak Ge Bingda, ketua perusahaan, kerja dina ...
    Waca liyane