Microtube Cryogenic

Microtube Cryogenic

Katrangan singkat:

Tabung kriogenik CORBITION ditrapake kanggo nyimpen spesimen biologis minangka bahan laboratorium sing bisa digunakake, sing digawe saka polipropilena kualitas tinggi. Rong jinis tabung utas kasedhiya kanggo panyimpenan bokor adhedhasar kahanan: utas internal lan utas eksternal. Botol kriogenik bisa ana ing sistem panyimpenan suhu paling murah -196 ℃. Dering silikon dilebokake ing tutup sekrup kanggo nyegah kontaminasi sing disebabake bocor cairan sing pungkasane njamin keamanan spesimen ing botol cryogenik.


Detail Produk

Gambar Produk

Tag Produk

Lebokake tutup kode kanthi warna kasedhiya ing sangang warna kanggo nggawe tabung botol cryogenik gampang diidentifikasi. Area tandha lan lulusan dicithak kanthi warna putih ing permukaan tabung kanggo pangguna sing menehi tandha lan kalibrasi. Kabeh bokor kriogenik Sorfa dikemas ing tas kanthi sterilisasi, bebas RNase, bebas DNase lan Non-pyrogenik. 

1. Serangkaian produk iki nggunakake bahan baku polipropilena transparansi dhuwur, lan tahan -80 ~ 121 ℃. Desain tutup spiral sing ketat, proteksi O-ring non-beracun kanggo nyegah bocor. Nalika nyimpen conto, ora cocog kanggo diisi supaya ora bisa njeblugake pipa. Seri produk iki duwe telung spesifikasi 0,5ml, 1,5ml lan 2.0ml, lan 7 tutup warna kasedhiya.

2. Awak tabung digawe saka bahan polipropilena kanthi tahan suhu sing sithik supaya produk tetep stabil ing lingkungan suhu sithik.

3. Bisa tahan suhu dhuwur lan sterilisasi tekanan tinggi.

4. Awak tabung bisa dipilih nganggo utawa tanpa tandha kalibrasi.

5. Ora ana enzim DNA / RNA, ora ana DNA manungsa, ora ana endotoxin.

6. Ana segel dering silikon ing antarane benang tutup pipa panyimpenan rotary internal lan awak pipa, sing bisa njamin kinerja segel ing kabeh kahanan sing atos.

7. Digawe saka UPS Plastik Kelas VI Polipropilena.

8. Kasedhiya ing 0,5 ml, 1,5 ml, 2 ml

Utas internal lan utas eksternal sing dipilih

9.U bentuk bagian ngisor kanggo volume kerja maksimal

10. panyimpenan suhu sing kurang: -196 nganti 121 ℃

Bebas DNase, bebas RNase, non-pyrogenik

Disterilisasi nganti level SAL 10-6

NO. Volume Katrangan Tutup Pengepakan / Ctns Sterilisasi
PC0005 1,5ml Mikrotube vertikal  Serew 8000 Pilihan
PC0006 2.0ml Mikrotube vertikal  Serew 6000 Pilihan
PC0007 0,5 ml Mikrotube vertikal  Serew 8000 Pilihan

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •   0.5ml-Cryogenic-vials-tube
    Tabung botol Cryogenik 0,5ml
      PC1005 1.5ml screw cap microtube
    1.5ml tabung botol Cryogenik

    PC1006-(2) PC1007-(4)
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita