Piring PCR

Piring PCR

Katrangan singkat:


Detail Produk

Gambar Produk

Tag Produk

Aplikasi Produk

Reaksi amplifikasi sampel batch bisa rampung sekaligus kanggo nambah efisiensi deteksi. Plat PCR CORBITION kompatibel karo platform Siklus Termal lan ABI. Digawe saka polipropilena medis tingkat UPS, piring PCR dirancang kanthi tembok tipis kanggo njamin transfer panas. Semi-skir lan non-skirted, putih lan transparan, profil rendah lan profil dhuwur minangka opsional kanggo pangguna. Materi sing transparan kanthi optik gampang kanggo ngawasi cairan lan profil kurang bisa nambah transfer panas lan nyuda penguapan sajrone nggarap sampel volume sithik.
Plat PCR kasedhiya ing 0,1 ml lan 0,2 ml kanggo kinerja PCR dhuwur. Saben piring duwe siji sudut sudhut kanggo nggampangake lokasi. Plat kasebut minangka produk deal kanggo PCR cepet lan reaksi volume sithik. Kabeh piring PCR bebas DNase, bebas RNase, non-pyrogenik。

Tabel Produk

Ora

Katrangan

Nggih

Volume

Werna

Pengepakan / Ctns

Sterilisasi

PC0014

Piring PCR

96

0,2 ml

Transparan

200

opsional

PC0015

Piring PCR

96

0,2 ml

Transparan

200

opsional

PC1074

Piring PCR

96

0,2 ml

Transparan

200

opsional

Detail Produk

PC0014 0.2ml 96 PCR PLATE TANPA LANGIT

qian

PC0015 0.2ml 96 PCR PLATE WITH SEMI SKIRT

22

PC1074 0.2ml 96 PCR PLATE KANG LANGIT SKIRT

zbtyBUK

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PC0014-0

    PC0014 0.2ml 96 piring PCR uga tanpa rok

    PC0015-0

    PC0015 0.2ml 96 PCR Plate kanthi semi rok transparan bahan prawan PP Kanggo Roche 

    PC0026-40ul-384-PCR-plate

    PC0026 40ul 384 piring PCR

    PC1060-0

    PC1060 0,1 ml 96 piring PCR uga nganggo rok semi

    PC1060W-0

    PC1060W 0.1ml 96 piring PCR sumur kanthi rok semi putih

    PC1074-0

    PC1074 0,1 ml 96 piring PCR uga kanggo ABI

    PC1080-0

    PC1080 0.1ml 96 PCR Plate tanpa rok transparan bahan prawan PP

       

     

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita