Botol Reagen

Botol Reagen

Katrangan singkat:

Panggunaan produk:

Iki digunakake kanggo panyimpenan, transportasi lan repackaging saka macem-macem bahan kimia reagen utawa bahan baku bubuk. Umume botol reagen digawe saka polipropilena lan duwe kinerja panyegelan sing apik. Tutup lan awak saka botol kasebut dirancang kanthi pas kanggo nggayuh efek panyegelan sing apik tanpa gasket. Botol reagen plastik biasane digunakake kanggo nguji reagen (reagen diagnostik in vitro) lan kemasan cair liyane.


Detail Produk

Gambar Produk

Tag Produk

Fitur produk

1. Pilih bahan baku kanthi toleransi kimia sing apik, ora ana keracunan biologis, suhu tinggi lan sterilisasi tekanan tinggi bisa diwujudake.

2. Tutuk botol nggunakake desain anti bocor, ora nganggo tutup njero utawa mesin cuci batin, gampang diwujudake bocor.

3. Tutuk botol dirancang kanthi cangkeme sing amba, sing gampang dijupuk cairan lan supaya ora kena polusi pamisahan.

4. Gampang nyimpen lan ngeterake produk cair lan bubuk.

5. Desain tutuk botol khusus, tutup industri, tanpa pad internal, kanggo nyegah bocor cair;

6.Sterile, reagen lan solusi bisa dibotol sawise disimpen ing jangka panjang;

7. Bisa suhu sithik jangka panjang, panyimpenan beku, botol ora retak.

8. Kanggo pelanggan kanthi kabutuhan khusus, kita uga bisa ngrancang lan ngembangake bentuk botol anyar lan cetakan anyar kanggo para pelanggan kanthi kapisah, lan kita bisa ninggalake LOGO sing ora katon pelanggan ing produk kasebut.

9. Awak botol digawe saka poliethelin kerapatan tinggi, lan tutup botol digawe saka polipropilena permeabilitas dhuwur, sing tahan resistensi kimia sing apik lan bisa disterilake kanthi radiasi.

10. Botol reagen diagnostik bisa digunakake kanggo kemasan solusi mesin banyu biasa, cocog kanggo kemasan pH 5.5-9.0, ora cocog kanggo nyuda kemasan cair sing kuwat.

NO. Katrangan Volume Tutup Werna Materi Pengepakan / Ctns
PC1068 botol reagen 5ml Sekrup  Putih / Coklat Polipropilena 2200
PC1069 botol reagen 8ml Sekrup  Putih / Coklat Polipropilena 2000
PC1070 botol reagen 20ml Sekrup  Putih / Coklat Polipropilena 1800
PC1071 botol reagen 30ml Sekrup  Putih / Coklat Polipropilena 800
PC1072 botol reagen 60ml Sekrup  Putih / Coklat Polipropilena 500

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Reagetn-bottom-with-screw-cap (2)
    Reagetn ngisor nganggo tutup sekrup

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita