Kolom Spin

Kolom Spin

Katrangan singkat:

Kolom puteran diisi karo membran serat kaca sing akeh, adhedhasar metode ekstraksi serat kaca kanggo teknologi ekstraksi asam nukleat sing cepet. Kolom pemurnian bisa digunakake kanggo nyuceni DNA utawa RNA sing ana loro utawa dobel saka kotoran sing ngemot uyah, pelarut, enzim, utawa protein. Asam nukleat diserap ing serat kaca kanthi konsentrasi uyah sing dhuwur, lan uyah lan kotoran dicopot ing langkah reresik. DNA / RNA murni dikumbah nganggo membran banyu utawa buffer TE. Kanthi karakteristik operasi sing gampang, tingkat pemulihan sing dhuwur lan kinerja stabil, produk kasebut digunakake dening umume laboratorium lan perusahaan ing omah lan ing luar negeri. Kolom pemurnian asam nukleat nggunakake membran gel silika minangka bahan adsorpsi spesifik asam nukleat, dene adsorpsi bahan biologis liyane sejatine dudu, sing bisa njamin pamulihan maksimum DNARNA ing sampel, nalika ngilangi kotoran liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik produk

Kolom mikropurifikasi DNA / RNA

Cocog karo buffer QIAGEN lan Invitrogen

Kapasitas naleni yaiku 45 ~ 50 g

Ukuran fragmen kasebut antara 65bp nganti 10kbp

Formula buffer cocok kanggo persiapan skala plasmid, ekstraksi gel, lan reresik PCR

Panganggone produk

Pemurnian cepet produk amplifikasi PCR

Pemulihan helai DNA saka gel agarose

Ekstraksi DNA Plasmid

Ekstraksi DNA Genomik

Pemurnian RNA

Isolasi DNA tartamtu ing campuran reaksi

Fitur produk

Operasi sederhana lan efisiensi ekstraksi sing dhuwur.

Kapasitas ekstraksi dhuwur.

DNA / RNA genom sing diekstraksi nduweni integritas sing apik lan kemurnian tinggi.

Film gel silika bermutu, kinerja adsorpsi DNA / RNA sing apik.

Lapisan opsional 4.6.8.12

Tabung koleksi kolom pemurnian asam nukleat digawe saka polipropilena kelas medis

Kolom kolom pemurnian asam nukleat digawe saka polipropilena kelas medis kanthi bolong utawa antarmuka ing sisih ngisor

Gasket kolom pemurnian asam nukleat minangka bahan berserat khusus, sing tahan asam lan basa lan pelarut organik, lan ora nyepetake molekul biologis.

Film gel silika sing dioptimalake khusus utawa film serat kaca saka bahan baku impor bisa nyebarke molekul asam nukleat nganti maksimal.

NO. Katrangan Lapisan filter Werna dering Saring Tutup Volume Pengepakan / Ctns
PC0001 Column Spin / / / 2ml Akeh 10000
Tas 8000
PC0008 Column Spin 2 Biru Serat kaca 0,8 ml Akeh 12000
Tas 10000
PC0009 Column Spin 4 Abang Serat kaca 0,8 ml Akeh 12000
Tas 10000
PC0010 Column Spin 1 / Filter PTFE 0,8 ml Akeh 12000
Tas 10000
PC0019 96 piring ekstraksi sumur 6 Biru Wangi silika × 96 * 1.0ml Tas 50
PC0027 Column Spin 8 Ungu Wangi silika 0,8 ml Akeh 12000
Tas 10000
PC0028 Column Spin 4 Transparan Wangi silika 0,8 ml Akeh 12000
Tas 10000
PC0033 Column Spin 6 Abang Wangi silika 0,8 ml Akeh 12000
Tas 10000
PC0054 Column Spin 12 Cahya abang Wangi silika 0,8 ml Akeh 12000
Tas 10000
PC0091 O-Ring / / NC x / Tas 5000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita