Tips pipet

Tips pipet

Katrangan singkat:


Detail Produk

Gambar Produk

Tag Produk

Panganggone produk

Ing macem-macem lingkungan sing dibutuhake transfer cair sing tepat, kepala pipetting mikro lan aparat pipetting mikro bisa nyadari transfer cairan lan panggunaan sing tepat. Tip pipet filter KORBITION digawe saka bahan baku Polistirena Kelas VI Amerika Serikat (USP). Kompatibel karo merek pipet liyane, tips pipet filter Eppendorf, Brand, Gilson, Rainin, Thermo, Krypton kanthi otomatis diisi karo siji filter hidrofobik kanggo nyegah aerosol lan cairan tekan poros pipet. Kajaba iku, filter nglindhungi kontaminasi silang ing antarane sampel. Amarga akurasi lan sensitivitas sampel saya mundhak, tips pipet sing disaring dadi luwih umum ing setelan laboratorium.  

Diproduksi ing ruangan bebas saka bledug satus ewu, prosedur manufaktur standar ngilangi kabeh sumber kontaminasi eksternal. Tips penyaring retensi Krypton sing sithik, tips saring isi ulang, tips saringan dawa dawa kasedhiya. Volume volume saka 10 ul, 20 ul, 100 ul, 200 ul, 1000 ul, 1250 ul, 5 ml nganti 10 ml. Kabeh tips filter Krypton cocog kanggo tes conto PCR, Qpcr, lan sensitif. Dheweke disterilake nganggo balok E nganti level SAL 10-6, Bebas RNase, Bebas DNase, Non-pyrogenik, Non-Racun

Fitur produk

Pilihan bahan PP transparan kelas medis sing dhuwur, modulus materi dhuwur, produke ora mlengkung.

Tembok tabung produk lancar, tanpa fenomena gantung tembok.

Bisa milih sirah nyedhot tanpa filter utawa nganggo filter, kepala nyedhot konvensional utawa kepala nyedhot, sterilisasi utawa nyedhot non-sterilisasi lan spesifikasi liyane.

Filter retensi nol, efisiensi maksimal

Nggawe bahan conto sing kurang

Kepekaan sing luar biasa

Werna awak tabung bisa dipilih

Digawe saka bahan baku USP Plastik Kelas VI Polipropilena 

Kompatibel karo merek pipet paling Eppendorf, Brand, Gilson, lsp.

Isi otomatis karo siji filter hidrofobik kanggo nyegah aerosol lan cairan tekan poros pipet

Prosedur manufaktur standar ngilangi kabeh sumber kontaminasi eksternal

Range volume saka 10 ul, 20 ul, 100 ul, 200 ul, 1000 ul

Cocog kanggo tes sampel PCR, Qpcr, lan sensitif

E-beam steril nganti tekan level SAL 10-6

Bebas RNase, bebas DNase

Non-pyrogenik, Ora beracun

NO. Katrangan Volume Werna Lamaran Sterilisasi Pengepakan / Ctns
PC0035 Tips pipet 10ul Bening Eppendorf Gilson opsional 4800
PC0036 Tips pipet 20ul Cetha utawa kuning Eppendorf Gilson opsional 4800
PC0037 Tips pipet 100ul Bening Eppendorf Gilson opsional 4800
PC0038 Tips pipet 200ul Cetha utawa kuning Eppendorf Gilson opsional 4800
PC0039 Tips pipet 1000ul Cetha utawa biru Eppendorf Gilson opsional 4800
PC1081 Tips pipet 300ul Ireng Tecan Hamilton opsional 4800
PC1082 Tips pipet 1000ul Ireng Tecan Hamilton opsional 4800

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PC0035-10ul-pipette-tips-with-filter Tips pipet PC0035 10ul kanthi filter PC0036-20ul-pipette-tips-with-filterTips pipet PC0036 20ul kanthi filter PC0037-100ul-pipette-tips-with-filterTips pipet PC0037 100ul kanthi filter
    PC0038-200ul-pipette-tips-with-filterTips pipet PC0038 200ul kanthi filter PC0039-1000ul-pipette-tips-with-filterTips pipet PC0039 1000ul kanthi filter PC1082-1000ul-pipette-tips-black-conducitvPC1082 1000ul pipette tips kondusitv ireng
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan