Plat sumur jero

Plat sumur jero

Katrangan singkat:

Lamaran

Ekstraksi DNA genom, ekstraksi DNA plasmid, lan ekstraksi asam nukleat lan pemurnian macem-macem conto. Operasi cair otomatis kanthi output dhuwur kanggo nggayuh operasi sing akeh, kayata presipitasi protein, ekstraksi cairan, lan proses jaringan kewan, bakteri, tanduran, lemah, sampel klinis, ragi, lsp.


Detail Produk

Gambar Produk

Tag Produk

1. Piring sumur jero digawe saka polipropilena, bahan polimer kanthi kompatibilitas kimia sing apik. Bisa digunakake kanggo panyimpenan solusi organik kutub, larutan asam lan alkali ing laboratorium.

2. Suhu tinggi lan sterilisasi tekanan tinggi, bisa ditumpuk kanggo ngirit ruangan. Piring kabeh ora ana gelembung, ora ana garis garis, ora ana kedadeyan bocor. Sterilisasi sinar-gamma lan non-sterilisasi ora opsional.

3. Ora ana enzim DNA lan RNA, ora ana sumber panas. Patuhi standar SBS / ANSI kanggo pipet multi-saluran lan workstation otomatis.

4. Bahan polipropilena kualitas tinggi, Segel panas siji, akeh utawa dikemas kanthi baris nampan blister, Ukuran cilik, gampang disimpen

5. Panyimpenan conto: bisa ngganti tabung sentrifug 1,5 ml konvensional kanggo nyimpen conto, lan bisa diatur kanthi gampang kanggo ngirit ruangan, kanthi kapasitas panyimpenan sing akeh, lan bisa tahan kahanan kulkas -80 ℃. Mula, iki uga diarani plate panyimpenan.
6. Pangolahan sampel: bisa digunakake kanthi kombinasi pipet multipass, prosesor cair otomatis otomatis dhuwur lan piranti lunak kanggo ngidini operasi sampel biologis sing akeh banget, contone, presipitasi protein, ekstraksi cair, ekstraksi asam nukleat, lsp. Nambah efisiensi pangolahan sampel. Bisa tahan suhu dhuwur

7. Aja nggawe gelembung, ora ana garis-garis, ora ana tumpahan, kekuatan mekanik dhuwur, departemen ikatan padhet;

8. Ngasorake volume kerja sing luwih gedhe, nganti 1,2 mL utawa 2,2 mL volume panyimpenan saben sumur;
Protein lan DNA ora bakal tundhuk karo PP, saéngga bisa pulih conto.
9.Warna alami nggawe gampang nemokake desain kedudukan. Gunakake: Ditrapake kanggo sistem identifikasi, HTS, master sampling

lan conto, sampling mekanik lan sistem cairan sing dipindhah kanthi otomatis;
10.96 Pelat Sumur jero bisa digunakake kanggo tuwuh budaya bakteri utawa nyimpen senyawa.

Piramida ing ngisor iki gampang njupuk sampel lan nambah campuran ing njero kanthi nggawe efek sloshing tinimbang pusaran

11. nalika gelisah, konstruksi polipropilen nawakake permukaan sing kurang naleni supaya sampel ora nemplek ing tembok sisih. 

NO. Katrangan Nggih Volume Wangun Ing ngisor Pengepakan / Ctns Sterilisasi
PC0016 Plate sumur jero 96 2.2ml Alun-alun U 50 Pilihan
PC0017 Plate sumur jero 96 2.2ml Alun-alun U 50 Pilihan
PC0018 Plate sumur jero 96 2.2ml Alun-alun V 50 Pilihan
PC0053 6 tabung strip 6 2.2ml Alun-alun U 1500 Pilihan
PC0053F Piring (rak) RAK 2.2ml / / 168 Pilihan
PC1064 Plate sumur jero 96 2.0ml Alun-alun U 50 Pilihan
PC0073 Piring elusi 96 0,5 ml Alun-alun V 100 Pilihan
PC0076 Tabung 8 strip 8 2.2ml Alun-alun V 1500 Pilihan
PC0076F Piring (rak) RAK 2.2ml / / 168 Pilihan
PC0084 Plate sumur jero 96 2.2ml Alun-alun U 50 Pilihan
PC0085 Plate sumur jero 96 1.6ml Alun-alun V 80 Pilihan

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PC0016-2

    PC0016 2.2ml 96 sumur jero piring U ngisor

    PC0017-2

    PC0017 2.2ml 96 sumur jero V piring ngisor 

    PC0018-2

    PC0018 2.2ml 96 sumur jero piring U ngisor

    PC0019

    PC0019

    PC0053-6-strip-tube

    Tabung strip PC0053 6

    PC0076-8-strip-tube-V-bottom

    PC0076 8 strip tabung V ngisor

    PC0084-2

    Piring sumur jero PC0084 2.2ml 96 tanpa rok

    PC0085-1

    PC0085 1.6ml 96 sumur jero piring V ngisor

    PC1064-2

    PC1064 2.0ml 96 sumur jero U ing ngisor

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan