Segel piring

Segel piring

Katrangan singkat:

Membran kasebut bisa ditembus kanggo oksigen, karbon dioksida lan uap banyu, nggawe kontainer mikrokultur sing beda lan seragam saka piring keropos.


Detail Produk

Gambar Produk

Tag Produk

Struktur sandwich model. Lapisan ngisor lapisan kertas nglindhungi lapisan adesif, dene lapisan ndhuwur slide nglindhungi permukaan njaba sing fleksibel nganti dilebokake ing piring adesif. Lapisan kertas uga njamin sterilitas saben membran individu. Kanthi ati-ati segel saben bolongan (ora kaya tutup plastik cetakan), saéngga agitasi tanpa kontaminasi silang utawa infiltrasi mikroba. Kompatibel karo pelarut sing paling korosif lan organik, stabil saka −80 ℃ nganti + 100 ℃.

Steril & non-sitotoksik: sterilisasi sinar gamma (ora ana sitotoksisitas)

Nyegah Kontaminasi: Membran bisa ngindhari kontaminasi membran lan membran, kontaminasi mikroba lan virus, penguapan (kajaba membran sing disenengi) lan conto tumpahan.

Ukuran lan desain sing sampurna: kothak pas karo kabeh piring microporous. Gunakake rong label pungkasan skala kanggo posisi film, gampang digunakake

Stabilitas termal: bisa tahan kisaran suhu sing jembar

Pengambilan sampel sing gampang: Segel Pierce ngidini ngilangi conto kanthi gampang liwat endhas pipetting

1. membran aluminium alus sing bisa ditembus, adesif yaiku perekat kuat kelas medis, cocog kanggo conto sampel jangka panjang

2. Yen dibandhingake karo film penyegelan aluminium liyane, film iki ora gampang digulung nalika dicopot saka piring

3. Kinerja anti penguapan sing apik banget, conto meh ora ana penguapan, gampang ditusuk

4. Asam Nase / RNase lan asam nukleat bebas

5. Cocog kanggo reaksi PCR lan digawe saka membran polipropilena

6.Rasease / DNase lan asam nukleat bebas

7. Piring panyegelan gampang lan ora gampang digulung

Bisa dioperasikake saka - 40 ℃ nganti + 120 ℃

8.100% sealing, teknologi sealing panas wis kabukten luwih unggul tinimbang cara panyegelan liyane

9. Kanggo transportasi jarak jauh lan panyegelan, sterilisasi suhu kurang

10. Ora ana adesif kanggo ngindhari kontaminasi karo conto

11. Ora gampang larut ing pelarut organik, kayata DMSO, Gampang dikupas

12. Film segel panas dadi panas cocok kanggo kabeh alat panyegelan panas

Ora Katrangan Materi Ukuran (mm) Lim Pengepakan / Ctns
PC1056 Sealing panas PP 125 * 81.5 × 7200
PC1057 Aluminium lan pp PP 127 * 81.5 3000
PC1058 Film PP  PP 127 * 81.5 3000
PC1083 Film PP PP 127 * 81.5 × 3000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PC1056(1)-Hot-sealing-film

    Film panyegelan PC1056 Panas

    PC1057(1)-Deep-well-plate-seal-with-glue

    PC1057 Segel piring sumur jero kanthi lem

    PC1058-(2)-PP-film-for-PCR-plate-with-glue

    Film PC1058 PP kanggo piring PCR kanthi lem

    PC1083-(2)-PP-film-for-PCR-plate-Pressure-sensitive

    Film PC1083 PP kanggo piring PCR Tekanan sensitif

       
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita