Kit Viral DNA / RNA Extraltion (Column)

Kit Viral DNA / RNA Extraltion (Column)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Gambar Produk

Tag Produk

Kit Pemurnian DNA digunakake kanggo ekstraksi DNA sirkulasi gratis (CFC-DNA) sing gampang, cepet lan andal saka 1 mL nganti 4 mL plasma / serum. Metode pemurnian adhedhasar kromatografi kolom sentrifugal lan nggunakake resin kepemilikan Sigma kanggo misahake matriks. Kit kasebut bisa digunakake kanggo ngisolasi CFC-DNA kanthi macem-macem ukuran saka conto plasma / serum sing seger utawa beku. Kajaba iku, volume elusi bisa diatur kanthi fleksibel saka 25 μl dadi 50 μl. Plasma / serum CFC-DNA sing diresiki bakal eluen kanggo kompatibel karo aplikasi hilir, kalebu PCR, PCR kuantitatif nyata, PCR sensitif metilasi lan analisis blot Kidul, microarray lan NGS.

Sirkulasi DNA kanthi macem-macem ukuran bisa diisolasi saka conto plasma lan serum
DNA virus lan bakteri bisa diisolasi
Cocog kanggo kabeh jinis ukuran wiwitan plasma lan serum (1 mL ~ 4 mL)
Volume elusi bisa diatur kanthi fleksibel ing kisaran 50 μL ~ 100 μL kanggo konsentrasi DNA sirkulasi
DNA sirkulasi gratis sing ora ana penghambat bisa diisolasi
DNA kualitas tinggi bisa dimurnekake sajrone 40-45 menit
Kompatibel karo Tabung BCT Bebas Bebas Sel DNA

Lamaran

PCR
qPCR
Sidik kidul
PCR sensitif metilasi
Urutan CpG
Pencernaan enzim watesan
Deteksi virus
Deteksi bakteri
microarray
NGS


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Column

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita