Sisir rod-rod

Sisir rod-rod

Katrangan singkat:

Sisir batang magnetik: sisir rod magnetik kanthi piring sumur jero, cocog kanggo ekstraksi asam nukleik ing jinis mesin ekstraksi asam nukleat sing ditemtokake.


Detail Produk

Gambar Produk

Tag Produk

Ing proses ekstraksi asam nukleat, batang magnet pelindung bisa dipisahake saka cairan kanggo ndawakake umur layanan bar magnet.
Liwat gerakan munggah lan mudhun saka lengan rod magnetik, sampel bisa dicampur, retak, digabungake, dicuci lan diencerake ing reagen manik magnetik sing cocog.
Transfer senyawa manik magnetik lan target-target manik magnetik diwujudake kanthi gerakan koordinasi bar magnet lan lengan bar magnet.
Manik manik lan senyawa target manik-manik magnetik diluncurake kanthi misahake batang magnetik saka sisir strip magnetik.
Bahan: Polipropilena PP

Ora Katrangan Materi Lamaran Ing ngisor Pengepakan / Ctns
PC0016F Sisir rod 8-strip PP Tianlong U 500
PC0017F Sisir tip 96-strip PP Kingfisher V 100
PC0061 Sisir rod 8-strip PP Allsheng U 500
PC0062 Sisir rod 8-strip PP Bioer U 500
PC0063 Sisir rod 8-strip PP Tanbead U 500
PC0086 Sisir rod 8-strip PP Parfum U 500
PC0090 Sisir rod 8-strip PP Bioer V 500

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PC0016F-(2)-8-strip-rod-comb-for-Tianlong

    Sisir rod strip PC0016F 8 kanggo Tianlong

    PC0017F-(2)-96-tip-comb-for-Kingfisher

    Sisir tip PC0017F 96 kanggo Kingfisher 

    PC0061-(2)8-strip-rod-comb--For-Allsheng,-PP

    Sisir batang PC0061 8 strip Kanggo Allsheng PP 

    PC0062-(2)8-strip-rod-comb--for-BIOER,-PP

    Sisir batang PC0062 8 kanggo BIOER PP

    PC0063-(2)-8-strip-rod-comb-for-TANBead

    Sisir rod strip PC0063 8 kanggo TANBead

    PC0086-(2)-8-strip-rod-comb-for-Perfuctus

    Sisir rod strip PC0086 8 kanggo Perfuctus

    PC0090-(2)8-strip-rod-comb--for-BIOER,-PP--V-bottom

    Sisir batang PC0090 8 Strip kanggo ngisor BIOER PP V

       

     

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan