Kit Viral DNA / RNA Extraltion (Manik-manik Magnetik)

Kit Viral DNA / RNA Extraltion (Manik-manik Magnetik)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Gambar Produk

Tag Produk

Pitepangan produk

Kit iki bisa digunakake kanggo ngekstrak DNA / RNA virus saka getih, jaringan kewan, conto lingkungan, saliva, cairan hidung, lan liya-liyane. Miturut skema optimal, reagen sing relevan sadurunge wis dimuat ing piring 96 sumur kanthi instrumen ekstraksi asam nukleat kanggo entuk ekstraksi asam nukleat kanthi otomatis.

Fitur produk

Reagen sing relevan dioptimalake kanthi khusus karo karakteristik instrumen kanggo njamin efek ekstraksi

Ekstraksi asam nukleat kanthi cepet, efisien lan dhuwur

Reagen ora ngemot phenol, kloroform lan zat beracun liyane

Cocog kanggo platform otomatis kanthi macem-macem fluks

Konsentrasi lan kemurnian asam nukleat kurang saka 5%


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Magnetic bead

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan