Tabung PCR

Tabung PCR

Katrangan singkat:


Detail Produk

Gambar Produk

Tag Produk

Panganggone produk

1. Digunakake kanggo tes reaksi amplifikasi conto kumpulan cilik, bisa digunakake siji utawa plancongan. Tabung PCR CORBITION digawe saka polipropilena medis tingkat UPS. Kabeh tabung kompatibel karo piring 96 sumur standar. Desain tembok tipis kanggo nggawe transfer panas luwih apik. Tutup sealing sing kenceng nyegah penguapan sampel. Tabung kasedhiya kanthi macem-macem kapasitas kanggo panyimpenan conto sing beda.

0,1 ml, 0,2 ml, siji lan 8 strip, warna transparan lan putih, tutup sing rata lan tutup kubah bisa dadi pilihan. 0,1 ml tabung kasedhiya ing putih buram kanggo nambah sinyal ing tes optik. Tabung PCR minangka produk sing cocog kanggo PCR cepet lan reaksi volume sithik. Kabeh tabung bebas DNase, bebas RNase, non-pyrogenik.

2. Proses kontrol PCR Octet

Kualitas produk ora bisa dipisahake karo proses produksi. Teknologi manufaktur canggih lan peralatan presisi tinggi minangka premis kualitas produk. Eksperimen PCR menehi perhatian khusus marang kekandelan tembok materi PCR, lan keseragaman ketebalan tembok sing lancip lan seragam dibutuhake kanggo njamin modul pemanas. Panas dipindhah kanthi seragam menyang conto ing oktoplet PCR kanggo nggayuh akurasi asil eksperimen.

3, mesthi terang,

Amarga sifat instrumen PCR kuantitatif sing paling neon, dalan cahya kudu ditindakake saka sisih ndhuwur sing bisa ditrapake nganti ing njero tabung, mula transparansi sing kudu dikonsep kudu dhuwur banget.

4, sealing

Kinerja panyegelan tutup tabung lan awak tabung kudu luwih apik banget kanggo nyegah penguapan sampel ing tabung, supaya ora kena kontaminasi silang, lan priksa manawa asile eksperimen sing bener!

5. Lingkungan produksi

Kanthi peralatan sing apik, lokakarya sing resik uga penting banget. Yen sampel kasebut kena kontaminasi bahan kotor, asile bakal akurat banget. Penyebab investigasi yaiku akeh wektu lan intensif tenaga kerja. Kontrol kualitas produksi sing ketat bisa njamin kinerja saben batch produk. Stabil kanggo mesthekake akurasi lan bisa mbaleni data eksperimen

Fitur produk

1.Pilih bahan polipropilena impor transparansi sing dhuwur, ora ana udan.

2. Ora ana enzim DNA utawa RNA.

3. Tembok tabung seragam ultra tipis diwujudake kanthi desain cetakan presisi. Tembok tabung seragam ultra tipis nyedhiyakake efek konduksi panas sing apik lan ningkatake maksimal panguat sampel.

4. Tutup tutup segel pipa supaya ora ketularan.

5. Produk kasebut cocog kanggo instrumen PCR sing paling neon.

6. Digawe saka UPS Plastik Kelas VI Polipropilena.

7. Kompatibel karo piring 96 sumur standar

8. Tembok tipis kanggo transfer panas sing luwih apik Kasedhiya warna transparan lan putih, tutup rata lan tutup kubah

9. Desain tutup sealing ketat kanggo nyegah penguapan sampel

10.Sterile tekan level SAL 10-6

NO. Katrangan Volume Tutup Katrangan Pengepakan Sterilisasi
PC1001 Tabung PCR 0,2 ml Flat utawa Kubah Bujang 20000 / Ctns opsional
PC0021 Strip PCR 8-sumur 0,2 ml Flat  8 Strip 5000 / Ctns opsional
PC0050 Tabung PCR mikro 25ul Flat  Bujang  12000 / Ctns opsional
PC0051 Strip PCR 8-sumur 0,1 ml Flat  8 Strip 5000 / Ctns opsional
PC0059 Tabung PCR 0,1 ml Flat  Bujang  2500 / tas utawa 10000 / tas opsional

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PC0021-0

    Tabung PCR212 0.2ml 8 strip

    PC0050-25ul-micro-PCR-tube

    Tabung PCR mikro PC0050 25ul 

    PC0051-0

    PC0051 0,1 ml tabung PCR strip

    PC1001-0

    PC1001 0.2ml tabung PCR datar & tutup kubah

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita