Babagan Kita

Babagan Kita

detail (1)

TEKNOLODI CHANGHENG minangka perusahaan teknologi tinggi ing Shanghai, nglulusake sistem sertifikasi mutu ISO / TS16949. Pabrik kasebut jembaré 8000 meter persegi, kanthi luwih saka 200 karyawan, lan omset taunan udakara 400 yuta RMB.

SHANGHAI CORBITION MEDICAL TECHNOLOGY CO., LTD, didegaké ing taun 2020, sing fokus ing aparat lan produser instrumen, minangka perusahaan bisnis independen miturut teknologi Changheng.

Nduweni luwih saka 30 paten kanggo model penemuan lan utilitas, Kalebu luwih saka 10 paten kanggo produk piranti medis

Sajrone pirang-pirang taun, dheweke wis nyedhiyakake luwih saka 100 solusi sistem ing desain produk, manufaktur lan liya-liyane kanggo para pelanggan industri domestik lan manca.

Perusahaan kasebut duwe sawetara pelanggan merek terkenal ing donya kayata: ZYbio, Sansure Biotech, Daan-gene, Shanghai PHARMA lan liya-liyane

Ing taun 2019, dheweke kerja bareng para staf BGI kanggo mbantu Maroko ing perang nglawan COVID. Liwat pirang-pirang taun upaya, perusahaan wis entuk kapercayan lan memuji para pelanggan. 

Produk utama

Kanthi teknologi diagnostik molekuler minangka inti, CORBITION minangka perusahaan teknologi medis sing nyedhiyakake solusi lengkap kanggo nggabungake instrumen ekstraksi asam nukleat, instrumen PCR kuantitatif fluoresensi, detektor portabel, reagen diagnostik, konsumsi biologis.

Produk medis diproduksi, dites lan dikemas ing lokakarya sing resik, tanpa bledug.

detail (2)

Lokasi
Perusahaan kasebut dununge ing Taman Industri Dongjing, area inti Koridor G60 Kechuang, Distrik Songjiang, Shanghai, cedhak karo Stasiun Dongjing Metro Line 9.

Qulification
Instrumen Medis wis lulus sertifikasi pengujian keamanan internasional / domestik lan sertifikasi CE, liscense prodcution wis dipasang ing reacord Administrasi Pangan lan Obat Negara. Perusahaan uga wis lulus sistem manajemen mutu medis ISO13845.

Budaya inti
Inovasi sing berorientasi wong, ilmiah lan teknologi.
Care kanggo kesehatan, pembangunan berkelanjutan.