16 RT-PCR

16 RT-PCR

Katrangan singkat:


Detail Produk

Gambar Produk

Tag Produk

Amplifier isotermasi mediasi loop (LAMP) minangka teknologi amplifikasi gen anyar, lan jinis metode amplifikasi asam nukleat anyar, ciri khas yaiku 4 jinis primer khusus dirancang kanggo 6 wilayah gen target, kanthi tumindak Bst DNA polimerase, 60 ~ 65 ampl amplifikasi isotermal, bisa nggayuh 109 ~ 1010 kaping amplifikasi asam nukleat udakara 15 nganti 60 menit, nduwe ciri khas operasi, kekhususan sing kuwat lan deteksi produk sing gampang.

MA-1610 minangka sistem PCR fluoresensi portofolio sing dirancang mbukak kanthi fluks deteksi baris 8 × 0,2ml lan saluran deteksi fluoresensi 3 warna, sing adhedhasar aplikasi LAMP lan dikombinasikake karo teknologi deteksi fluoresensi. Kanthi karakteristik dhuwur kekhususan, sensitivitas dhuwur, kesederhanaan, kenyamanan lan biaya murah, wis akeh digunakake ing diagnosis penyakit klinis, deteksi kualitatif / kuantitatif bakteri / virus epidemi, identifikasi jinis embrio kewan lan pangembangan chip gen.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • RT-PCR SYSTEM1
    SISTEM RT-PCR1
     RT-PCR SYSTEM2
    SISTEM RT-PCR2RT-PCR SISTEM2
    RT-PCR SYSTEM4
    RT-SISTEM PCR4
     RT-PCR SYSTEM5
    SISTEM RT-PCR5
    RT-PCR SYSYTEM3
    RT-PCR SYSYTEM3 
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan