Narik bebarengan kanggo pasang kesulitan

Narik bebarengan kanggo pasang kesulitan

Ing wulan Februari 2019, Pak Lin Yuanzhong, mantan karyawan Perusahaan Changheng, sayangé nandhang kanker paru-paru. Pimpinan perusahaan ngandhani kabeh karyawan ing grup WeChat perusahaan lan menehi sumbangan sanalika bisa. Staff uga aktif melu sumbangan lan berkah pesen. Nggambarake harmoni lan kekancan staf Chang Heng.

Ing Festival Musim Semi taun 2020, kanggo nglawan COVID-2019, Perusahaan Changheng nampa instruksi saka pamrentah sing relevan kanggo ngatur pambukaan produksi sadurunge. Amarga ora ana sumber daya materi lan tenaga kerja, Pak Ge Bingda, ketua perusahaan, kerja awan lan wengi kanggo koordinasi produksi. Karyawan sing adoh uga ngatasi kesulitan, nggawe bebaya nyawane, liwat macem-macem alat transportasi, bali menyang jabatane.

Perusahaan Changheng dianugerahi gelar perusahaan mbayar pajeg pinunjul ing Shanghai. Iki minangka negesake teknologi Changheng, nanging uga kabeh karyawan Changheng bali menyang masarakat. Ing Impor lan Ekspor Teknologi Internasional China (Shanghai) kaping 8, produk kita wis diakoni kanthi kualitas semangat Tionghoa lan artisan wawancara lan laporan.

Kanthi paningkatan pencegahan epidemi COVID-19 lan langkah-langkah kontrol ing Tiongkok, Komisi Kesehatan Nasional mrentah supaya upaya skrining asam nukleat normal lan ruang deteksi kudu terus ditambah, lan kabeh tes kudu lan gelem dites kudu diuji. Kanthi implementasi arahan kasebut, laboratorium PCR profesional wis didegake ing macem-macem kutha kanggo pencegahan lan kontrol COVID-19 wiwit taun 2020. Kanthi tekane peralatan PCR kanthi bertahap, masalah kayata kapasitas personel deteksi sing lemah ing sawetara kutha uga wis dibukak .

Xu Yingchun, direktur Departemen Laboratorium Rumah Sakit Universitas Kedokteran Peking, ujar ing sawijining wawancara ing pungkasan taun 2020: "Ing sawetara wilayah, detektor PCR lan ekstraktor asam nukleik wis ana, lan uga laboratorium PCR wis digawe. Nanging, kuncine yaiku nglatih personel teknis biologi molekuler sing bisa ngatasi epidemi kasebut. " Apa sing penting.

Durung suwe iki, sawetara staf laboratorium sing nulungi Xinjiang lan Hebei uga negesake manawa, kajaba ngrampungake tugas tes asam nukleat, mulang staf laboratorium lokal supaya bisa ngoperasikake peralatan PCR kanthi trampil uga minangka bagean saka pendhukung. Dadi, kanthi mlebu laboratorium PCR, operasi peralatan PCR sing trampil minangka jaminan dhasar kanggo nggedhekake kapasitas laboratorium PCR.

Minangka jinis utama deteksi asam nukleat ing epidemi COVID-19 ing China, instrumen PCR kuantitatif fluorensi CHM065 nyata Corbition wis diakoni lan dituku dening umume laboratorium PCR. Lan amarga kinerja sing apik banget, operasi sing gampang, gampang digunakake lan kinerja unggul sing wis dites wektu, uga fungsine multi-online, mula ora dipilih dening tenaga pengajar minangka model piwulang PCR, ing kabeh bagean negara, lan malah jagad iki nindakake tanggung jawab abot kanggo latihan pesawat.


Wektu kiriman: Mei-17-2021