CORBITION Pesta Taun Anyar

CORBITION Pesta Taun Anyar

Ing Festival Musim Semi taun 2020, kanggo nglawan COVID-2019, Perusahaan CORBITION nampa instruksi saka pamrentah sing relevan kanggo ngatur pambangunan maneh sadurunge. Amarga ora ana sumber daya materi lan tenaga kerja, Pak Ge Bingda, ketua perusahaan, kerja awan lan wengi kanggo koordinasi produksi. Karyawan sing adoh uga ngatasi kesulitan, nggawe bebaya nyawane, liwat macem-macem alat transportasi, bali menyang jabatane. Ing Festival Musim Semi khusus iki, kulawarga CORBITION nganakake acara nedha bengi Taun Anyar. Manajer umum Haruko Fu dadi tuan rumah pesta kasebut, lan rekan kerja saiki ngrasakake swasana perayaan sing kuat amarga kegiatan kasebut. Sore iki, integrasi band, joget, adegan drama Allegro, lagu, maca puisi, sketsa, salib, pertunjukan kostum lan unsur liyane, program iki apik banget, climax siji-sijine, kanggo karyawan perusahaan nggawa unik pesta visual. Swasana sore kabeh aktif, saengga para staf ngrasakake program kasebut ing wektu sing padha, panen pamindhahan, pangerten sing tenang karo inti perusahaan. Ing wiwitan rapat tahunan, Manajer Umum X pisanan maca keputusan pamuji tahunan 201X, sing dipérang dadi papat penghargaan, yaiku kader luar biasa, karyawan pinunjul, penghargaan praktik budaya perusahaan lan penghargaan partisipasi proposal rasionalisasi. Kabeh 46 wong sing pinuji. Kanthi drum sing dimainake, kanthi pangarep-arep kanggo pertunjukan tari naga lan joget diwiwiti rapat tahunan "wiwitan", kabeh partai luwih saka telung jam, cedhak karo budaya perusahaan lan nari sing apik, romantis lan endah, crosstalk sing nyata banget , maca puisi sing semangat banget, lan kadang nggawe wong ngguyu, lan kadhang kala nggawe wong ora krasa nyanyian lagu, Kadhangkala masarakat padha nangis, lan kadang tetep nganggo gaya tari sing eksotis. Ing nedha bengi Taun Anyar, kabeh staf nggawe roti mengeti taun anyar lan pengin CORBITION sesuk luwih apik. Rapat taunan kasebut rampung kanthi sukses ing swasana sing harmoni, anget, semangat lan nyenengake, nuduhake semangat karyawan Chang Bixin sing semangat, positif, bersatu lan semangat. Nggoleki taun 2020, kita terus ngupayakake lan entuk bathi umum. Ngarep-arep ing taun 2020, kita duwe tujuan sing padha lan kapercayan, lan ngarepake sesuk sing luwih apik kanggo CORBITION.


Wektu kiriman: Mei-17-2021