Ekstrak asam nukleat

Ekstrak asam nukleat

Katrangan singkat:

Instrumen ekstraksi asam nukleat otomatis adhedhasar metode ekstraksi otomatis pemisahan adsorpsi manik magnetik, sing bisa ngatasi kekurangan metode ekstraksi asam nukleat tradisional, lan nyadari persiapan sing cepet lan efisien kanggo 1-96 conto sekaligus. Kanthi reagen ekstraksi asam nukleat sing cocog, bisa ngolah macem-macem jinis conto kayata serum, plasma, getih kabeh, swab, bangku, jaringan, bagean parafin, bakteri, jamur, lan liya-liyane. Iki bisa ditrapake kanggo nyegah lan ngontrol penyakit, karantina kewan, diagnosis klinis, inspeksi metu-karantina lan karantina, administrasi panganan lan obat-obatan, obat forensik, pengajaran lan riset ilmiah lan bidang liyane.


Detail Produk

Gambar Produk

Tag Produk

Fitur produk

Efisiensi tinggi: optimasi teknologi batang magnetik lan penyesuaian amplitudo, bisa gampang ngatasi kabeh manik-manik magnetik cilik, kanthi gampang entuk ekstraksi asam nukleat tanpa tembok gantung kanggo sisa.

Keamanan: panggunaan casing ekstraksi siji-sijine lan lampu sterilisasi ultraviolet bisa ngindhari polusi aerosol saka macem-macem kelompok lan nyuda resiko operasi.

Cerdas: Desain panel kontrol kokpit unik UI, bisa dadi tampilan parameter operasi kaping siji, gampang dingerteni lan digunakake.

Standardisasi: macem-macem program sing mlaku bisa diowahi miturut kabutuhan, lan nduweni kernel panyimpenan sing gedhe kanggo njamin persatuan kahanan eksperimen.

Otomatis, eksplisit tinggi: otomasi eksperimen ekstraksi asam nukleat, pamroses kaping 1-96 conto, ngolah kecepatan asam nukleat yaiku 4-5 kali saka siji ekstraksi manual

Reagen pendukung profesional: kanthi kekuatan dhukungan teknis sing kuat, supaya eksperimen pangguna dadi luwih gampang lan gampang.

Pembukaan reagen: Kajaba kanggo reagen medis Corbition, bisa ngatasi kabeh jinis kit pemurnian asam nukleat manik magnetik ing pasar

Spesifikasi CBX32 Ekstrak Asam Nukleat
Kapasitas Sampel 1-32
Volume Sampel 50-1000 uL
Volume Elusi > 95%
Wektu Ekstraksi 30 ~ 60 men
Tutup kisaran suhu 25 nganti 50 ℃
Jinis Plate 96 piring sumur jero
Jinis Reagen Platform mbukak
Suhu Operasi CV <= 3%
Manajemen pangolahan Bangunan anyar, suntingan, mbusak 
Nomer Ngirit Ngolah Pangolahan bangunan, 20 set suntingan pelanggan
Lampu UV Nggih
Ukuran 400 * 420 * 440mm
Bobot 25Kg
Pasokan Daya AC 110V-240V, 50Hz / 60Hz, 750W
Spesifikasi Ekstraktor Asam Nuklir M33
Kapasitas Sampel 1-33

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 32 Nucleic acid extractorCBX32 Ekstrak Asam Nukleat

    pper1CBX48 Ekstrak Asam Nuklir 96 Nucleic acid extractor96 Ekstrak asam nukleat 
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan